Welkom bij Zoet & Zo

Wij hebben een taartwinkel waar je alles kan vinden om zelf een feestelijke taart te maken. Van basisingrediënten zoals bakmixen en marsepein/fondant tot heel veel verschillende merken op het gebied van taartdecoratie. Klik op winkel en je vind welke merken we allemaal hebben.

Wil je zelf graag ervaring opdoen? Ook dat kan. Wij geven creatieve workshops op het gebied van taartdecoratie. Klik op workshops en zie meteen welke workshops we aanbieden.

Ook voor kinderfeestjes,vrijgezellenfeestjes,bedrijfsworkshops, of gezellig met een vriendengroep kun je bij ons terecht.

Taart?
Op de site vind je verder lekkere en vooral mooie taarten. We maken heel af en toe een taart op bestelling. Dit doen we puur uit hobby. Je kan natuurlijk altijd contact opnemen en vragen naar de mogelijkheden.

Nieuwsbrief
Wil je op de hoogte blijven van de verschillende workshops en nieuws over de winkel, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

En wil je lezen wat Zoet&Zo allemaal bezig houdt? volg ons dan op onze zoete blog!
 
Nieuws!
Op zaterdag 9 april organiseren wij de Zoet&Zo Challenge in het Havenkwartier van Deventer. Een beurs met leuke en zoete stands op het gebied van taart (decoratie), chocolade, snoep en heel veel unieke hippe hebbedingen! En daarnaast een live taartwedstrijd waarbij 3 teams ter plekke strijden voor de meest unieke taart!

Kijk snel op: www.zoetenzochallenge.nl

 

 

 

 

 

 

 

sitedesign@frutselenfreubel