Zoet&Zo

Dé zoetste en leukste taartdecoratie atelier, workshopruimte èn winkel in Deventer. We zijn vanaf 2009 gevestigd in Deventer en je kan bij ons terecht om zelf de heerlijkste feesttaart te maken èn te leren maken in de regio Deventer, Apeldoorn, Twello, Zutphen en Olst-Wijhe.

Taartatelier en workshopruimte
Wij hebben het meest gevarieerde aanbod workshops op het gebied van taartdecoratie voor zowel de beginner als de gevorderde in de regio. Ons motto is creatieve workshops blijven aanbieden in de nieuwste trends op taartdecoratie gebied.

We hebben meer dan 10 jaar ervaring in het geven van workshops en zijn sinds 2006 geveld door het taartvirus. We zijn in het bezit van het Wilton Method Instructor© certificaat, verschillende patisserie en chocolade diploma's, PME Royal icing en Sugarflowers en spijkeren jaarlijks onze ervaring bij Internationale artiesten als Alan Dunn, Maisie Parrish, Kaysie Lackey etc.

Kijk bij workshops voor meer informatie. Ook voor vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, babyshower of gezellig met een vriendengroep kun je bij ons terecht. We bieden diverse arrangementen aan bijvoorbeeld de Zoet&Zo Partea in combinatie met een high tea.

Samenwerking met bedrijven
Zoet&Zo werkt of heeft opdrachten verzorgd voor o.a.: Pickwick Nederland, Dr. oetker, JUMBO Supermarkten, Nuon Exclusief, Rabobank Voorst, Tandheelkundig Centrum Holten, De Ronde tafel, Evenementenhal Hardenberg, Volksuniversiteit Stedendriehoek, Make a Wish, Jeugdreuma vereniging Nederland, Mamsatwork, Koekmag, IJsselpraktijk Wijhe, Pactum de KIJ, Florafrits e.a.

Mocht u ook interesse hebben in een samenwerking, of een arrangement willen laten verzorgen door ons dan kan dat. We hebben ervaring in het geven van workshops aan grote groepen tot wel 50 personen. Vraag naar de mogelijkheden.

Nieuws

Kerstvoorverkoop! Vanaf vrijdag 23 november tot en met week 49 krijg je 15% korting op ons Kerst assortiment! Download de voucher en neem deze mee naar de winkel. En dat is nog niet alles! Ook kan je een gratis goodie bag ophalen met dr. oetker artikelen o.a. cupcake vormpjes, pareltjes, cupcake topping, marsepein. Tot de voorraad strekt! Dus kom funshoppen bij Zoet&Zo. Ook als je een afspraak maakt!


Sinterklaas workshop op 29 november (taart is in te vriezen tot pakjesavond!)

We hebben nog plek voor de Sinterklaas workshop 'Zak van Sinterklaas' op 29 november. Kijk hier voor meer informatie.

 

Kijk bij Nieuws voor de laatste nieuwtjes!

Openingstijden
Onze winkeltijden zijn elke vrijdag van 10.00 tot 18.00 (tenzij anders vermeld). Op de workshopavond van 19.30 tot 22.00 en zaterdagen (indien aangegeven) van 10.00 tot 17.00. We zijn ook open op afspraak. We doen dan graag de winkel voor je open! Bel ons op: 0647773906!

Week 47 (19 t/m 24 nov):

Vrijdag 23 november: 10.00 tot 18.00

Week 49 (26 t/m 1 dec):

Vrijdag 30 november: 10.00 tot 18.00

Week 50 (3 t/m 7 dec):

Donderdagavond 6 december: 19.00 tot 21.30
Vrijdag 7 december: 10.00 tot 18.00

Week 51 (10 t/m 15 dec):

Donderdag 13 december: 19.00 tot 21.30
Vrijdag 14 december: 10.00 tot 18.00

Parkeren
We hebben 3 parkeerplaatsen bij de winkel. Het is gratis partkeren. Ook in de wijk. Aan de straat de Worp zijn voldoende parkeerplaatsen. En achter de winkel in de wijk is een grote parkeerplaats voor 20 auto's.

Betalen
Je kan bij ons ook met pin betalen.

Wie zijn wij?
Ben je nieuwsgierig wie er achter Zoet&Zo schuilt. En wil je lezen wat Zoet&Zo allemaal bezig houdt? volg ons dan op twitter, facebook en onze zoete blog!

Nieuwsbrief
Wil je op de hoogte blijven van de verschillende workshops en nieuws over de winkel, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief! De nieuwsbrief van september is uit!


Zoet&Zo Challenge 2012
In mei 2012 vond de tweede editie van de live taartwedstrijd in Nederland plaats, de Zoet&Zo Challenge, georganiseerd door Zoet&Zo.

 


  

sitedesign@frutselenfreubel